EVA BARJOLA

Psicòloga infanto-juvenil i d’adults

 

Soc graduada en psicologia per la Universitat de Barcelona des del 2015-2016.

El meu itinerari professional ha continuat cursant el Postgrau de psicopatologia clínica a la UB (2017-2018), el Màster de psicologia infantojuvenil i atenció precoç a través de la Universitat Miguel de Cervantes (2020) i finalment, l'especialització de Trauma i Teràpia EMDR a l'UNIR (2022-2023).

També formo part de l'Associació EMDR Europa com a terapeuta habilitada en teràpia EMDR en el Nivell I d'intervenció en Adults cursat amb l'Anabel González (2023) i el Nivell I d'Intervenció en nens i adolescents amb la Cristina Cortés (2023).

Respecte a la meva experiència professional porto treballant des del 2017 dins de diferents àmbits de la psicologia tant en la pràctica pública com privada treballant en l'atenció directa de forma individual, grupal i de famílies.

Tant les meves vivències com la meva experiència professional i formació, m'han portat a sentir-me còmode acompanyant a persones des d'una vessant centrada en el vincle i l'aferrament segur, adaptant la intervenció a allò que necessita la persona i podent oferir una atenció personalitzada per crear un clima de confiança i seguretat.

Respecte a la meva part més personal, m'agrada parlar i apropar la psicologia a les persones de forma fàcil i accessible, ja que considero que la psicoeducació és una eina fonamental dins d'una intervenció, a vegades poder entendre què em passa o perquè em passen algunes coses, és allò que necessito per poder començar a reduir el malestar.

Finalment, em considero una persona alegre, propera i dinàmica, enamorada dels viatges i les cultures del món, el cinema, la lectura i la poesia. Inquieta per naturalesa, amb capacitat d'escolta, per donar la paraula i per a poder tractar qualsevol tema sense jutge ni prejudici en un entorn lliure i segur per l'expressió.


ÀMBITS D'INTERVENCIÓ:


T'espero per crear un espai de treball en equip basat en el vincle, el respecte, la confiança, l'acceptació i validació de totes les llums i ombres presents en els diferents processos i etapes de la vida.


“La terapia es el primer paso para acercarnos, reconocer y sanar nuestras heridas emocionales permitiéndonos crear un futuro más saludable y con mayor bienestar.” 

"La terapia solo funciona si tú también remas".