SOBRE NOSALTRES
Espai la Fàbrica és un projecte creat per nosaltres, la Marta i la Neus, germanes i psicòlogues. Sorgeix de la vocació compartida i de les ganes de treballar juntes en una espai que ha estat la seu del negoci familiar els últims trenta anys.

És un tornar "a casa" amb les motxilles plenes de coneixements, d'experiències professionals i de vivències personals.

L'objectiu del nostre projecte és oferir serveis que permetin a la persona aconseguir sentir-se bé. Aquest "sentir-se bé" per nosaltres implica tant la part psicològica i emocional com la part física, creant un tàndem equilibrat.


Què veus tu en el nostre logo?

Davant d'aquesta pregunta hi ha tantes versions com persones i això....ens encanta!

En la creació de la nostra imatge vam voler reflectir aquest manera d'entendre la salut i benestar integral.

És cert que la majoria veuen un cargol...com ens agrada el cargol! Té unes competències molt eficients: és lent, és constant i s'adapta al seu entorn, un animal molt versàtil.

Qualsevol canvi necessita d'aquestes competències, i, a més el cargol té una closca en espiral que és com el camí de la vida, de vegades estret i ple de corbes i en canvi d'altres més estable i ample, com un passeig.

Així doncs des l'Espai la Fàbrica us acompanyem a reconèixer les vostres fortaleses i a trobar noves estratègies per aconseguir sentir-vos millor.